Dodatak:Naseljena mjesta u Hrvatskoj s između 1000 i 5000 stanovnika, popis 2011.

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis naselja u Republici Hrvatskoj koja imaju između 1000 i 5000 stanovnika, razvrstana prema teritorijalnoj pripadnosti po županijama, po rezultatima popisa stanovništva 2011. godine.

Popis po županijama[uredi | uredi kôd]

Zagrebačka županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [1] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Vrbovec 4.947 Vrbovec
Strmec 3.907 Sveta Nedelja
Kloštar Ivanić 3.583 Kloštar Ivanić
Velika Mlaka 3.334 Velika Gorica
Brdovec 2.801 Brdovec
Sveti Ivan Zelina 2.764 Sveti Ivan Zelina
Jakovlje 2.572 Jakovlje
Bregana 2.440 Samobor
Bestovje 2.402 Sveta Nedelja
Rakitje 2.301 Sveta Nedelja
Novaki 2.091 Sveta Nedelja
Gornji Stupnik 2.003 Stupnik
Gradići 1.860 Velika Gorica
Gornja Bistra 1.836 Bistra
Križ 1.821 Križ
Donja Lomnica 1.732 Velika Gorica
Klinča Sela 1.726 Klinča Sela
Brckovljani 1.542 Brckovljani
Brezje 1.506 Sveta Nedelja
Kuče 1.453 Velika Gorica
Donja Bistra 1.438 Bistra
Kerestinec 1.433 Sveta Nedelja
Jablanovec 1.378 Zaprešić
Donji Stupnik 1.375 Stupnik
Novoselec 1.362 Križ
Kozinščak 1.345 Dugo Selo
Prigorje Brdovečko 1.345 Brdovec
Sveta Nedelja 1.338 Sveta Nedelja
Dubrava 1.298 Dubrava
Mičevec 1.286 Velika Gorica
Velika Ostrna 1.271 Dugo Selo
Poljanica Bistranska 1.261 Bistra
Novo Čiče 1.255 Velika Gorica
Pojatno 1.213 Zaprešić
Zdenci Brdovečki 1.204 Brdovec
Lukavec 1.140 Velika Gorica
Rakov Potok 1.134 Samobor
Rude 1.131 Samobor
Gračec 1.127 Brckovljani
Kopčevec 1.093 Dugo Selo
Lupoglav 1.086 Brckovljani
Mraclin 1.074 Velika Gorica
Orešje 1.043 Sveta Nedelja
Lonjica 1.020 Vrbovec
Lukarišće 1.020 Dugo Selo
Donja Zdenčina 1.009 Klinča Sela

Krapinsko-zagorska županija[uredi | uredi kôd]

Izvori: [2] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Krapina 4.471 Krapina
Oroslavje 3.368 Oroslavje
Bedekovčina 3.400 Bedekovčina
Zlatar 2.906 Zlatar
Zabok 2.714 Zabok
Donja Stubica 2.200 Donja Stubica
Stubičke Toplice 1.845 Stubičke Toplice
Pregrada 1.828 Pregrada
Zlatar-Bistrica 1.532 Zlatar-Bistrica
Krapinske Toplice 1.295 Krapinske Toplice
Radoboj 1.282 Radoboj
Veliko Trgovišće 1.250 Veliko Trgovišće
Hum na Sutli 1.096 Hum na Sutli
Mihovljan 1.095 Mihovljan
Marija Bistrica 1.071 Marija Bistrica
Konjščina 1.019 Konjščina

Sisačko-moslavačka županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [3] dzs.hr

naselje stanovnika grad ili općina izvori
Glina 4.680 Glina [4]
Popovača 4.207 Popovača [5]
Moščenica 2.470 Petrinja [6]
Lipovljani 2.260 Lipovljani [7]
Hrvatska Kostajnica 2.127 Hrvatska Kostajnica [8]
Lekenik 1.897 Lekenik [9]
Voloder 1.871 Popovača [5]
Repušnica 1.838 Kutina [10]
Budaševo 1.664 Sisak [11]
Sunja 1.412 Sunja [12]
Dvor 1.406 Dvor [13]
Gvozd 1.095 Gvozd [14]
Hrvatska Dubica 1.040 Hrvatska Dubica [15]

Karlovačka županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [16] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina izvori
Draganić 2.741 Draganić [17]
Slunj 1.674 Slunj [18]
Oštarije 1.444 Josipdol [19]
Plaški 1.281 Plaški [20]
Vojnić 1.221 Vojnić [21]
Ozalj 1.181 Ozalj [22]

Varaždinska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [23] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Trnovec 4.185 Trnovec Bartolovečki
Lepoglava 4.174 Lepoglava
Sračinec 3.897 Sračinec
Ludbreg 3.603 Ludbreg
Novi Marof 1.956 Novi Marof
Varaždinske Toplice 1.765 Varaždinske Toplice
Varaždin Breg 1.640 Gornji Kneginec
Gornji Kneginec 1.637 Gornji Kneginec
Nedeljanec 1.485 Vidovec
Remetinec 1.477 Novi Marof
Petrijanec 1.429 Petrijanec
Kućan Marof 1.388 Varaždin
Jalkovec 1.309 Varaždin
Gornje Vratno 1.301 Cestica
Hrašćica 1.283 Varaždin
Ljubešćica 1.261 Ljubešćica
Donje Ladanje 1.166 Maruševec
Gornji Kućan 1.139 Varaždin
Vinica 1.075 Vinica
Jalžabet 1.066 Jalžabet
Donja Voća 1.059 Donja Voća
Beretinec 1.040 Beretinec
Tužno 1.015 Vidovec

Koprivničko-križevačka županija[uredi | uredi kôd]

Izvori: [24] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Virje 3.302 Virje
Starigrad 2.386 Koprivnica
Novigrad Podravski 1.914 Novigrad Podravski
Ferdinandovac 1.676 Ferdinandovac
Podravske Sesvete 1.630 Podravske Sesvete
Kloštar Podravski 1.532 Kloštar Podravski
Reka 1.507 Koprivnica
Kalinovac 1.463 Kalinovac
Molve 1.432 Molve
Peteranec 1.431 Peteranec
Koprivnički Bregi 1.341 Koprivnički Bregi
Novo Virje 1.216 Novo Virje
Sigetec 1.212 Peteranec
Sveti Ivan Žabno 1.199 Sveti Ivan Žabno
Koprivnički Ivanec 1.193 Koprivnički Ivanec
Đelekovec 1.192 Đelekovec
Hlebine 1.155 Hlebine

Bjelovarsko-bilogorska županija[uredi | uredi kôd]

Izvori: [25] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Garešnica 3.874 Garešnica
Grubišno Polje 2.917 Grubišno Polje
Čazma 2.801 Čazma
Ždralovi 1.423 Bjelovar
Sirač 1.416 Sirač
Trojstveni Markovac 1.301 Bjelovar
Predavac 1.254 Rovišće
Veliki Grđevac 1.200 Veliki Grđevac
Veliko Trojstvo 1.197 Veliko Trojstvo
Rovišće 1.196 Rovišće
Gudovac 1.095 Bjelovar
Brezovac 1.080 Bjelovar
Velika Pisanica 1.065 Velika Pisanica
Hercegovac 1.058 Hercegovac

Primorsko-goranska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [26] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Delnice 4.379 Delnice
Kostrena 4.180 Kostrena
Novi Vinodolski 4.005 Novi Vinodolski
Marinići 3.894 Viškovo
Matulji 3.731 Matulji
Krk 3.730 Krk
Lovran 3.336 Lovran
Viškovo 3.068 Viškovo
Kraljevica 2.857 Kraljevica
Cres 2.289 Cres
Marčelji 2.148 Viškovo
Hreljin 2.206 Bakar
Dražice 2.093 Jelenje
Banjol 1.907 Rab
Omišalj 1.868 Omišalj
Punat 1.860 Punat
Sroki 1.741 Viškovo
Ravna Gora 1.709 Ravna Gora
Bribir 1.695 Vinodolska općina
Palit 1.687 Rab
Vrbovsko 1.673 Vrbovsko
Selce 1.553 Crikvenica
Saršoni 1.532 Viškovo
Buzdohanj 1.517 Čavle
Dramalj 1.485 Crikvenica
Bakar 1.473 Bakar
Podhum 1.446 Jelenje
Cernik 1.397 Čavle
Čavle 1.358 Čavle
Krasica 1.353 Bakar
Škrljevo 1.344 Bakar
Lopar 1.263 Lopar
Mladenići 1.254 Viškovo
Barbat na Rabu 1.242 Rab
Jadranovo 1.224 Crikvenica
Klana 1.203 Klana
Kampor 1.173 Rab
Njivice 1.115 Omišalj
Pobri 1.114 Opatija
Supetarska Draga 1.099 Rab
Mihotići 1.050 Matulji
Mavrinci 1.021 Čavle

Ličko-senjska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [27] dzs.hr

mjesto stanovnika grad ili općina izvori
Senj 4.810 Senj [28]
Otočac 4.240 Otočac [29]
Novalja 2.358 Novalja [30]
Lički Osik 1.914 Gospić [31]
Korenica 1.766 Plitvička Jezera [32]
Brinje 1.479 Brinje [33]

Virovitičko-podravska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [34] dzs.hr

mjesto stanovnika grad ili općina izvori
Orahovica 3.954 Orahovica [35]
Suhopolje 2.696 Suhopolje [36]
Čačinci 2.110 Čačinci [37]
Milanovac 1.711 Virovitica [38]
Špišić Bukovica 1.686 Špišić Bukovica [39]
Rezovac 1.303 Virovitica [38]
Voćin 1.191 Voćin [40]

Požeško-slavonska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [41] dzs.hr

naselje stanovnika grad ili općina izvori
Pakrac 4.842 Pakrac [42]
Pleternica 3.418 Pleternica [43]
Kutjevo 2.440 Kutjevo [44]
Lipik 2.258 Lipik [45]
Velika 2.117 Velika [46]
Jakšić 1.877 Jakšić [47]
Vidovci 1.582 Požega [48]
Kaptol 1.409 Kaptol [49]
Prekopakra 1.066 Pakrac [42]

Brodsko-posavska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [50] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Podvinje 3.575 Slavonski Brod
Donji Andrijevci 2.496 Donji Andrijevci
Rešetari 2.450 Rešetari
Sibinj 2.424 Sibinj
Davor 2.382 Davor
Brodski Varoš 2.035 Slavonski Brod
Gundinci 2.027 Gundinci
Bukovlje 1.982 Bukovlje
Gornja Vrba 1.913 Gornja Vrba
Oriovac 1.841 Oriovac
Sikirevci 1.781 Sikirevci
Velika Kopanica 1.762 Velika Kopanica
Vrpolje 1.759 Vrpolje
Cernik 1.607 Cernik
Okučani 1.598 Okučani
Brodski Stupnik 1.586 Brodski Stupnik
Staro Petrovo Selo 1.572 Staro Petrovo Selo
Slobodnica 1.557 Sibinj
Stari Slatinik 1.269 Brodski Stupnik
Slavonski Kobaš 1.230 Oriovac
Kruševica 1.173 Slavonski Šamac
Ruščica 1.135 Klakar
Stari Perkovci 1.123 Vrpolje
Lužani 1.058 Oriovac
Batrina 1.005 Nova Kapela

Zadarska županija[uredi | uredi kôd]

Izvori: [51] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Bibinje 3.985 Bibinje
Gračac 3.063 Gračac
Vir 3.000 Vir
Benkovac 2.866 Benkovac
Pag 2.849 Pag
Sukošan 2.808 Sukošan
Privlaka 2.253 Privlaka
Pakoštane 2.191 Pakoštane
Sveti Filip i Jakov 1.667 Sveti Filip i Jakov
Kali 1.638 Kali
Vrsi 1.627 Vrsi
Zemunik Donji 1.540 Zemunik Donji
Pridraga 1.470 Novigrad
Škabrnja 1.413 Škabrnja
Posedarje 1.358 Posedarje
Preko 1.286 Preko
Ugljan 1.278 Preko
Jasenice 1.272 Jasenice
Galovac 1.234 Galovac
Turanj 1.207 Sveti Filip i Jakov
Starigrad 1.140 Starigrad
Nin 1.132 Nin
Gornji Karin 1.125 Obrovac
Kruševo 1.112 Obrovac
Polača 1.057 Polača
Poličnik 1.035 Poličnik

Osječko-baranjska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [52] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Josipovac 4.101 Osijek
Dalj 3.937 Erdut
Bilje 3.613 Bilje
Đurđenovac 2.944 Đurđenovac
Strizivojna 2.525 Strizivojna
Petrijevci 2.299 Petrijevci
Antunovac 2.181 Antunovac
Bizovac 2.043 Bizovac
Bijelo Brdo 1.961 Erdut
Piškorevci 1.907 Đakovo
Sarvaš 1.884 Osijek
Selci Đakovački 1.796 Đakovo
Kneževi Vinogradi 1.657 Kneževi Vinogradi
Feričanci 1.626 Feričanci
Bistrinci 1.598 Belišće
Ladimirevci 1.587 Valpovo
Markovac Našički 1.586 Našice
Koška 1.525 Koška
Ivanovac 1.522 Antunovac
Satnica Đakovačka 1.432 Satnica Đakovačka
Briješće 1.318 Osijek
Jagodnjak 1.299 Jagodnjak
Semeljci 1.285 Semeljci
Jelisavac 1.265 Našice
Budrovci 1.260 Đakovo
Viljevo 1.218 Viljevo
Donja Motičina 1.198 Donja Motičina
Brijest 1.187 Osijek
Viškovci 1.144 Viškovci
Velimirovac 1.129 Našice
Martin 1.077 Našice
Kuševac 1.028 Đakovo
Široko Polje 1.012 Đakovo
Laslovo 1.079 Ernestinovo
Vladislavci 1.073 Vladislavci
Ernestinovo 1.047 Ernestinovo
Gorjani 1.008 Gorjani

Šibensko-kninska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [53] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina izvori
Drniš 3.144 Drniš [54]
Brodarica 2.534 Šibenik [55]
Bilice 2.307 Bilice [56]
Murter 2.025 Murter-Kornati [57]
Kistanje 1.909 Kistanje [58]
Pirovac 1.704 Pirovac [59]
Primošten 1.631 Primošten [60]
Tribunj 1.536 Tribunj [61]
Tisno 1.207 Tisno [62]
Dubrava kod Šibenika 1.185 Šibenik [55]
Rogoznica 1.121 Rogoznica [63]
Golubić 1.029 Knin [64]

Vukovarsko-srijemska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [65] dzs.hr

Naselje Stanovnika Grad ili općina
Otok 4.694 Otok
Bošnjaci 3.901 Bošnjaci
Cerna 3.791 Cerna
Gunja 3.732 Gunja
Nuštar 3.665 Nuštar
Babina Greda 3.572 Babina Greda
Mirkovci 3.283 Vinkovci
Privlaka 2.954 Privlaka
Gradište 2.773 Gradište
Jarmina 2.458 Jarmina
Stari Mikanovci 2.383 Stari Mikanovci
Vrbanja 2.203 Vrbanja
Štitar 2.129 Štitar
Andrijaševci 2.046 Andrijaševci
Rokovci 2.029 Andrijaševci
Vođinci 1.966 Vođinci
Drenovci 1.946 Drenovci
Tovarnik 1.916 Tovarnik
Komletinci 1.649 Otok
Nijemci 1.605 Nijemci
Trpinja 1.516 Trpinja
Bobota 1.491 Trpinja
Negoslavci 1.463 Negoslavci
Cerić 1.458 Nuštar
Stari Jankovci 1.429 Stari Jankovci
Bršadin 1.341 Trpinja
Retkovci 1.263 Ivankovo
Posavski Podgajci 1.255 Drenovci
Soljani 1.245 Vrbanja
Markušica 1.009 Markušica

Splitsko-dalmatinska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [66] dzs.hr

naselje stanovnika grad ili općina izvori
Kaštel Gomilica 4.881 Kaštela [67]
Imotski 4.757 Imotski [68]
Hvar 3.771 Hvar [69]
Glavice 3.753 Sinj [70]
Dugi Rat 3.442 Dugi Rat [71]
Žrnovnica 3.222 Split [72]
Supetar 3.213 Supetar [73]
Brnaze 3.184 Sinj [70]
Otok 3.090 Otok [74]
Okrug Gornji 3.081 Okrug [75]
Kaštel Štafilić 3.042 Kaštela [67]
Klis 3.001 Klis [76]
Dugopolje 2.993 Dugopolje [77]
Stobreč 2.978 Split [72]
Seget Donji 2.681 Seget [78]
Donji Vinjani 2.169 Imotski [68]
Jesenice 2.089 Dugi Rat [71]
Trilj 2.076 Trilj [79]
Zmijavci 2.048 Zmijavci [80]
Vrgorac 2.039 Vrgorac [81]
Runović 2.024 Runovići [82]
Baška Voda 1.978 Baška Voda [83]
Tučepi 1.931 Tučepi [84]
Stari Grad 1.885 Stari Grad [85]
Jelsa 1.801 Jelsa [86]
Kamen 1.769 Split [72]
Glavina Donja 1.748 Imotski [68]
Košute 1.740 Trilj [79]
Vis 1.672 Vis [87]
Mravince 1.628 Solin [88]
Bol 1.609 Bol [89]
Brela 1.575 Brela [90]
Hrvace 1.566 Hrvace [91]
Duće 1.561 Dugi Rat [71]
Pučišća 1.529 Pučišća [92]
Donji Proložac 1.511 Proložac [93]
Postira 1.429 Postira [94]
Gornji Vinjani 1.422 Imotski [68]
Komiža 1.397 Komiža [95]
Postranje 1.390 Proložac [93]
Gradac 1.308 Gradac [96]
Podgora 1.268 Podgora [97]
Srinjine 1.201 Split [72]
Turjaci 1.138 Sinj [70]
Marina 1.117 Marina [98]
Vranjic 1.110 Solin [88]
Slatine 1.106 Split [72]
Seget Vranjica 1.027 Seget [78]
Grubine 1.010 Podbablje [99]

Istarska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [100] dzs.hr

naselje stanovnika grad ili općina izvori
Pazin 4.386 Pazin [101]
Vodnjan – Dignano 3.613 Vodnjan – Dignano [102]
Buje – Buie 2.671 Buje – Buie [103]
Novigrad – Cittanova 2.622 Novigrad – Cittanova [104]
Medulin 2.777 Medulin [105]
Fažana – Fasana 2.009 Fažana – Fasana [106]
Vrsar – Orsera 1.771 Vrsar – Orsera [107]
Buzet 1.679 Buzet [108]
Valbandon 1.626 Fažana – Fasana [106]
Galižana – Gallesano 1.501 Vodnjan – Dignano [102]
Raša 1.440 Raša [109]
Rabac 1.393 Labin [110]
Ližnjan – Lisignano 1.340 Ližnjan – Lisignano [111]
Rovinjsko Selo 1.238 Rovinj – Rovigno [112]
Vinež 1.219 Labin [110]
Tar – Torre 1.088 Tar-Vabriga – Torre-Abrega [113]
Marčana 1.070 Marčana [114]
Sveti Petar u Šumi 1.065 Sveti Petar u Šumi [115]
Sveti Martin 1.011 Buzet [108]

Dubrovačko-neretvanska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [116] dzs.hr

naselje stanovnika grad ili općina izvori
Vela Luka 4.137 Vela Luka [117]
Blato 3.570 Blato [118]
Korčula 2.856 Korčula [119]
Opuzen 2.729 Opuzen [120]
Cavtat 2.153 Konavle [121]
Orebić 1.979 Orebić [122]
Čibača 1.953 Župa dubrovačka [123]
Mokošica 1.924 Dubrovnik [124]
Žrnovo 1.368 Korčula [119]
Komin 1.243 Ploče [125]
Lumbarda 1.213 Lumbarda [126]

Međimurska županija[uredi | uredi kôd]

Izvor: [127] dzs.hr

naselje stanovnika grad ili općina izvori
Prelog 4.324 Prelog [128]
Nedelišće 4.320 Nedelišće [129]
Mursko Središće 3.444 Mursko Središće [130]
Kotoriba 3.224 Kotoriba [131]
Pribislavec 3.136 Pribislavec [132]
Goričan 2.823 Goričan [133]
Strahoninec 2.682 Strahoninec [134]
Šenkovec 2.466 Šenkovec [135]
Belica 2.278 Belica [136]
Ivanovec 2.093 Čakovec [137]
Mala Subotica 1.986 Mala Subotica [138]
Donja Dubrava 1.920 Donja Dubrava [139]
Domašinec 1.700 Domašinec [140]
Orehovica 1.669 Orehovica [141]
Sveta Marija 1.594 Sveta Marija [142]
Kuršanec 1.584 Čakovec [137]
Donji Kraljevec 1.560 Donji Kraljevec [143]
Novo Selo Rok 1.441 Čakovec [137]
Donji Vidovec 1.399 Donji Vidovec [144]
Vratišinec 1.392 Vratišinec [145]
Mihovljan 1.380 Čakovec [137]
Podturen 1.365 Podturen [146]
Mačkovec 1.326 Čakovec [137]
Pušćine 1.289 Nedelišće [129]
Hodošan 1.254 Donji Kraljevec [143]
Peklenica 1.217 Mursko Središće [130]
Savska Ves 1.217 Čakovec [137]
Parag 1.187 Nedelišće [129]
Selnica 1.076 Selnica [147]

Grad Zagreb[uredi | uredi kôd]

Izvor: [148] dzs.hr

naselje stanovnika
Lučko 3.010
Hrvatski Leskovac 2.687
Kupinečki Kraljevec 1.957
Odra 1.866
Ivanja Reka 1.800
Ježdovec 1.728
Veliko Polje 1.668
Odranski Obrež 1.578
Kašina 1.548
Horvati 1.490
Zadvorsko 1.288
Hrašće Turopoljsko 1.202
Dobrodol 1.203
Buzin 1.055

Povezani članci[uredi | uredi kôd]

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Zagrebačka županija, pristupljeno 5. ožujka 2015.
  2. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Krapinsko-zagorska županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  3. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Sisačko-moslovačka županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  4. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Glina, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  5. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Općina Popovača, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  6. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Petrinja, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  7. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Općina Lipovljani, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  8. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Hrvatska Kostajnica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  9. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Općina Lekenik, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  10. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Kutina, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  11. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Sisak, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  12. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Općina Sunja, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  13. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Općina Dvor, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  14. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Općina Gvozd, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  15. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Općina Hrvatska Dubica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  16. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Karlovačka županija, pristupljeno 3. ožujka 2015.
  17. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Općina Draganić, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  18. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Grad Slunj, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  19. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Općina Josipdol, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  20. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Općina Plaški, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  21. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Općina Vojnić, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  22. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Grad Ozalj, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  23. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Varaždinska županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  24. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Koprivničko-križevačka županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  25. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Bjelovarsko-bilogorska županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  26. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Primorsko-goranska županija, pristupljeno 5. ožujka 2015.
  27. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Ličko-senjska županija, pristupljeno 3. ožujka 2015.
  28. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Ličko-senjska županija / Grad Senj, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  29. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Ličko-senjska županija / Grad Otočac, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  30. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Ličko-senjska županija / Grad Novalja, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  31. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Ličko-senjska županija / Grad Gospić, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  32. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Ličko-senjska županija / Općina Plitvička Jezera, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  33. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Ličko-senjska županija / Općina Brinje, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  34. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Virovitičko-podravska županija, pristupljeno 4. ožujka 2014.
  35. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Grad Orahovica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  36. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Općina Suhopolje, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  37. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Općina Čačinci, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  38. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Grad Virovitica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  39. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Općina Špišić Bukovica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  40. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Općina Voćin, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  41. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Požeško-slavonska županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  42. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Grad Pakrac, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  43. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Grad Pleternica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  44. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Grad Kutjevo, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  45. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Grad Lipik, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  46. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Općina Velika, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  47. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Općina Jakšić, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  48. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Grad Požega, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  49. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Općina Kaptol, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  50. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Brodsko-posavska županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  51. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Zadarska županija, pristupljeno 3. ožujka 2014.
  52. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Osječko-baranjska županija, pristupljeno 5. ožujka 2015.
  53. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Šibensko-kninska županija, pristupljeno 3. ožujka 2015.
  54. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Grad Drniš, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  55. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Grad Šibenik, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  56. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Općina Bilice, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  57. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Općina Murter-Kornati, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  58. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Općina Kistanje, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  59. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Općina Pirovac, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  60. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Općina Primošten, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  61. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Općina Tribunj, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  62. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Općina Tisno, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  63. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Općina Rogoznica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  64. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Grad Knin, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  65. 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Vukovarsko-srijemska županija, pristupljeno 5. ožujka 2015.
  66. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Splitsko-dalmatinska županija, pristupljeno 3. ožujka 2015.
  67. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Kaštela, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  68. a b c d dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Imotski, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  69. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Hvar, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  70. a b c dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Sinj, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  71. a b c dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Dugi Rat, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  72. a b c d e dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Split, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  73. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Supetar, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  74. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Otok, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  75. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Okrug, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  76. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Klis, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  77. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Dugopolje, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  78. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Seget, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  79. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Trilj, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  80. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Zmijavci, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  81. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Vrgorac, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  82. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Runovići, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  83. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Baška Voda, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  84. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Tučepi, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  85. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Stari Grad, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  86. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Jelsa, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  87. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Vis, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  88. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Solin, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  89. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Bol, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  90. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Brela, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  91. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Hrvace, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  92. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Pučišća, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  93. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Proložac, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  94. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Postira, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  95. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Komiža, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  96. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Gradac, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  97. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Podgora, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  98. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Marina, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  99. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Podbablje, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  100. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Istarska županija, pristupljeno 5. ožujka 2015.
  101. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Labin, pristupljeno 2. veljače 2022.
  102. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Vodnjan – Dignano, pristupljeno 2. veljače 2022.
  103. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Buje – Buie, pristupljeno 2. veljače 2022.
  104. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Novigrad – Cittanova, pristupljeno 2. veljače 2022.
  105. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Općina Medulin, pristupljeno 2. veljače 2022.
  106. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Općina Fažana – Fasana, pristupljeno 2. veljače 2022.
  107. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Općina Vrsar – Orsera, pristupljeno 2. veljače 2022.
  108. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Buzet, pristupljeno 2. veljače 2022.
  109. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Općina Raša, pristupljeno 2. veljače 2022.
  110. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Labin, pristupljeno 2. veljače 2022.
  111. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Općina Ližnjan – Lisignano, pristupljeno 2. veljače 2022.
  112. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Rovinj - Rovigno, pristupljeno 2. veljače 2022.
  113. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Općina Tar-Vabriga – Torre-Abrega, pristupljeno 2. veljače 2022.
  114. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Općina Marčana, pristupljeno 2. veljače 2022.
  115. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Općina Sveti Petar u Šumi, pristupljeno 2. veljače 2022.
  116. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Dubrovačko-neretvanska županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  117. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Općina Vela Luka, pristupljeno 2. veljače 2022.
  118. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Općina Blato, pristupljeno 2. veljače 2022.
  119. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Grad Korčula, pristupljeno 2. veljače 2022.
  120. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Grad Opuzen, pristupljeno 2. veljače 2022.
  121. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Općina Konavle, pristupljeno 2. veljače 2022.
  122. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Općina Orebić, pristupljeno 2. veljače 2022.
  123. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Općina Župa dubrovačka, pristupljeno 2. veljače 2022.
  124. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Grad Dubrovnik, pristupljeno 2. veljače 2022.
  125. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Grad Ploče, pristupljeno 2. veljače 2022.
  126. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Općina Lumbarda, pristupljeno 2. veljače 2022.
  127. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Međimurska županija, pristupljeno 4. ožujka 2015.
  128. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Grad Prelog, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  129. a b c dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Nedelišće, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  130. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Grad Mursko Središće, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  131. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Kotoriba, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  132. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Pribislavec, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  133. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Goričan, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  134. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Strahoninec, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  135. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Šenkovec, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  136. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Belica, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  137. a b c d e f dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Grad Čakovec, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  138. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Mala Subotica, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  139. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Donja Dubrava, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  140. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Domašinec, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  141. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Orehovica, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  142. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Sveta Marija, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  143. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Donji Kraljevec, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  144. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Donji Vidovec, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  145. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Vratišinec, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  146. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Podturen, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  147. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Općina Selnica, pristupljeno 17. siječnja 2021.
  148. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011., Grad Zagreb, pristupljeno 3. ožujka 2015.